Vilken härlig dag!

Så, jag har haft fullt upp några dagar och därför har det ekat tomt här. Det har varit en del med flytten som ska fixas och även om det är ett tag kvar så är det ju otroligt skönt att få allting gjort så man slipper stå med så mycket sen i sista sekund. Idag var jag iväg på min traumabehandling och efteråt så gick jag till Expresso House för att ta min chai latte som blivit lite tradition efter det. Jag fick sällskap och efteråt så åkte vi runt i alla områden i stan så jag fick se vad som fanns och samla lite info om skolor, naturområden osv. Vi avslutade rundturen på ett trevligt litet ställe nära vatten och jag blev bjuden på en väldigt god lunch sen åkte jag hem. Jag blev erbjuden hus att hyra men tyvärr låg det i helt fel stad så fick tacka nej, men nu är jag ju ännu mer taggad på nytt boende.
 
Senare på kvällen gick jag till ica för att hämta min nya dator och passade på att umgås lite med en tjejkompis som är på besök här denna vecka. Det var så kul att ses igen efter så lång tid och det var trevligt att sitta och babbla en stund, på fredag ska vi ses igen och det ser jag verkligen fram emot. Sen efter det var de raka vägen hem eftersom jag har Leyah att ta hand om och min son hade ju varit valpvakt mer eller mindre hela dagen, hon hade saknat mig väldigt mycket idag och varit extra gosig hela kvällen här. Kunde hon bo i mitt knä så skulle hon göra det. Lilla älsklingen!
 
Nu sitter jag här med min nya dator och är impad av hur lätt och snabbt allting går. Jag är så otroligt nöjd med den och chockad över att jag faktiskt fick den helt gratis. Jag har faktiskt aldrig haft en såhär fin och dyr dator förut så är extremt försiktig med den just nu. Jösses! Det känns så otroligt skönt att få lite medvind i allt kaos som är och har varit. Är extremt tacksam för detta, verkligen.
 
Jag ska avsluta här men ville bara slänga iväg ett inlägg eftersom det gått några dagar nu och jag har ju verkligen bestämt mig för att komma tillbaka här. Nu kommer det dessutom kännas ännu roligare när jag har den här datorn att blogga med.
Hoppas att ni alla haft en bra start på veckan och att allt är bra med er!
Ta hand om er!
 
#1 - Anonym

Var du på date? 😉