Snacket går

För nån helg sedan så var jag ute med en bekant och tog några öl, nej, det var ingen dejt utan vi umgicks bara som vuxna människor. Vi pratade om allt möjligt och efteråt följde jag honom hem för jag såg att han var lite väl full. Det är inte mitt ansvar, det vet jag, men jag är sån - mammig I guess. När jag såg att han var hemma och okej så gick jag hemåt och då ringde en vän för att hålla mig sällskap hela vägen så jag slapp gå ensam. Efter detta har folk börjat prata, de tror att det hänt så mycket mer än det har och allt jag kan göra är att skaka på huvudet. Jag trodde vi var såpass gamla nu så folk förstod att kvinnor och män kan umgås utan att det hänt något fysiskt. Sen förstår jag inte heller vad andra har med det att göra men ja, det är som det är. Folk får tro vad de vill, jag har faktiskt lite mer självrespekt än så. Jag skulle aldrig kunna vara med en person bara för att såra en annan och jag tycker att sånt är otroligt fjantigt. Men snacket går och när det väl börjar är det svårt att få de att sluta.
 
Den här helgen bestämde jag mig för att det var dags att gå ut igen och den här gången mötte jag en kompis efter fotbollsmatchen och gick till puben. Vi hade riktigt kul och det var längesen jag såg henne så vi hade mycket att prata om. När hon skulle dra så hittade jag några andra att umgås med och bestämde mig för att stanna kvar en stund till nu när jag ändå var ute. Vi hade jättetrevligt och det var så skönt att prata med andra vuxna människor en stund. Jag hittade en ny tjejkompis och det var faktiskt kul att lära känna en ny person. Det är så skönt att sluta stänga sig inne bara för att man är så orolig för allting. Att kunna gå ut nån kväll och slappna av, det behövdes verkligen. Efter detta har jag fått höra att jag tog med mig någon hem och jag tycker det är så intressant, för jag fick följe av en tjej och hennes kille första biten och sen gick jag resten av vägen hem ensam samtidigt som jag pratade i telefonen. 
 
Jag har varit med en person, fysiskt, sedan 2019 och folk får det att låta som att jag har två miljoner olika på min lista. Det är okej, folk får snacka, jag vet ju själv vad som stämmer och inte. Jag är inte så spännande egentligen, jag håller mig ute i skogen eller hemma och jag umgås knappt med någon annan än mina barn och mitt fokus är på familjen, hälsan och djuren. Speciellt nu när jag har min drömhund som ska tränas inför nästa års fjällvandringar men det är en annan historia. Nu gick jag ut två helger för att komma tillbaka till det sociala livet och direkt börjar snacket gå men hade inte förväntat mig annat. Det är intressant, jag undrar faktiskt vad jag kommer göra härnäst enligt skvallerexpressen. Kanske skaffar jag ett eget harem, det vore ju något: Saras Harem.
 
Förutom detta så är det ju en hel del som hänt sedan jag bloggade sist, det är ju nästan ett år sedan så blir lite mycket att ta nu och jag har sagt flera gånger att jag ska komma tillbaka men sen har jag inte gjort det men nu är det annorlunda. Det har varit så mycket stress och kaos runt mig så jag har inte orkat. Nu har jag äntligen fått avslut på hela den situationen, tack och lov, så känns ändå som att jag håller på att komma tillbaka till mig själv igen. Jag tycker ju om att skriva och jag älskar att fotografera så bloggandet är ju alltid något jag kommer tillbaka till även om det också verkar vara en plattform som håller på att dö ut. Nouw har jag gett upp för ingenting verkar funka där längre. Det är synd, för jag vet att det finns så många kreativa själar där ute som mår bra av att få blogga. Men vad händer när alla bloggportaler lägger ner?
 
Jag ska iaf försöka börja uppdatera här mer och jag kommer berätta mer om min valp och annat som hänt senaste tiden. Vi ska äntligen flytta också, så det kommer ju bli en resa och ett nytt kapitel i livet som blir kul att gå igenom. Men nu blir detta så himla långt och jag skulle bara uppdatera lite snabbt så jag ska avsluta. Det ska inte dröja länge tills nästa gång dock, det lovar jag!

Ta hand om er!
En gammal bild men använder en gammal dator för min nya har stendött så ni får hållas med detta så länge.
#1 - Hannas krypin

Vad trist att folk ska börja prata så där. Tycker också att man måste kunna vara kompisar även om man är av motsatt kön. Vad kul att du hittade en ny vän. Hoppas att ni kommer fortsätta hålla kontakten.

Svar: Det hoppas jag också 🙏🏻☺️
Sara Abrahamsson