En trevlig främling

Igår så kom äntligen min äldsta sons födelsedagspresent som jag köpte för ett tag sedan; viltkött. Han fick lite olika saker så igår fick han testa björn för första gången och vi bestämde oss för att vi ska göra vildsvinsgryta idag. Vi släpade med oss Leyah till affären förut och sen medans de andra två stod kvar utanför så gick jag in för att köpa potatis och lite annat som behövdes. Det blev mycket billigare än jag tänkt tackochlov, för maten har inte varit billig senaste tiden.
 
På vägen hem så såg jag hur en bil körde in lite längre fram för att vänta in oss så självklart blev jag orolig direkt för så funkar jag med tanke på allt som varit. När vi kom fram där bilen var så stod det en glad man där som sa att han bara ville hälsa på Leyah, han hade sett mig gå med henne häromdagen men nu kunde han inte hålla sig från att hälsa längre. Sen berättade han att hon var en kopia av hans hund och det stämde för där i bagagen satt en husky med samma teckning som Leyah i ansiktet men den var mycket mycket äldre och gråare. Han berättade att hans tik var tretton år nu och han blivit så glad när han såg Leyah för det påminde honom om när hans tik var ung. Vi pratade lite om hundarna och sen sa vi hejdå och gick hem. Så det var faktiskt riktigt trevligt, jag hade inget att oroa mig för! 
 
Nu väntar jag på att klockan ska bli fem så vi kan börja med middagen, köttet är tinat och grytorna står redo. Det är så kul att min son är så intresserad av matlagning och olika sorters smaker osv för det finns så mycket man kan testa då. Jag älskar ju mat, jag älskar att testa nya saker och blanda olika smaker så dessa helger när det är bara han och jag brukar vi hitta på sånt som hans syskon antagligen inte skulle tycka om. De är ju lite mer kräsna än vad han är så ja, man får passa på som sagt. Det är faktiskt riktigt trevligt när vi har våra helger tillsammans, det är lite som att hänga med en bästa kompis.
 
Nu ska jag försöka röra på mig lite innan det är dags att laga mat. Har haft en jäkla träningsvärk i magen och låren efter passet igår så har inte gjort så mycket som jag borde egentligen.
Hoppas ni alla har en trevlig helg.
Ta hand om er!
 
Min vackra Leyah.
#1 - Elin

Din valp är så himla fin Sara 😍💕

Svar: Tack fina du 🥰❤️
Sara Abrahamsson

#2 - Malin

Vilka vackra ögon 😍

Svar: Eller hur, helt magiska 😍
Sara Abrahamsson

#3 - Heléna

Så mysigt att ni lagar mat tillsammans på tu man hand du och din äldsta son. Jag brukar träffa min mellan son själv en gång i månaden och då fixar vi god mat tillsammans och pratar ifatt allt som har hänt sedan vi träffades senast. Han fyller snart 26 år så jag är glad över att vi har fortsatt med våra middagsdejter som vi har haft nu under flera år. Roligt att mannen tog mod till sig och kom fram och pratade med dig. Leyah är verkligen jättefin! Hoppas du får en fin fortsättning på helgen! Kramar 💖

Svar: Tack så mycket ☺️ Ja, det är riktigt trevligt att ha sina egna stunder med barnen, det behövs! Hoppas du har en bra helg 🌹
Sara Abrahamsson

#4 - Anonym

Hej Sara! Jag har precis börjat läsa din blogg och skulle vilja veta lite mer om dig. Kan inte du göra ett inlägg där du presenterar dig? Det vore såååå kul att läsa 🌹 Ha en bra söndag!

Svar: Kul att du hittat hit ☺️ Jag ska se vad jag kan skriva ihop! Ha en bra söndag ☺️
Sara Abrahamsson