Välkommen hit!

Ny portal, ny design och nytt kapitel? Jag hade ju inte tänkt starta om med en "ny blogg" såhär sent i livet men efter flera veckors krångel hos Nouw så fick jag nog. Nu har jag bytt portal till blogg.se och tyvärr kan jag inte längre styra så det är reklamfritt men jag antar att man får stå ut med det i dagens läge. De flesta portalerna har ju lagt ner eller så funkar det knappt då deras kundtjänst verkar gått under jord så man får ta det man kan om man nu vill fortsätta med sitt bloggande. Jag gillar verkligen inte reklam och speciellt inte när jag inte får styra själv vad det görs för slags reklam men tyvärr finns inte den funktionen här så man kan ta bort det. Det verkar ändå som att blogg.se funkar som det ska i övrigt än så länge och jag hoppas inte att denna portal också kommer försvinna i takt med att andra sociala medier växer. Jag vet att bloggvärlden är mer eller mindre död eftersom de flesta söker sig till t ex Tiktok, youtube och instagram men jag älskar att skriva så jag kommer krampaktigt att hålla fast vid bloggandet tills det absolut inte går längre. Mina gamla inlägg kommer jag inte åt just nu eftersom jag inte tar mig in på min blogg hos Nouw, men så fort det funkar igen så kommer jag föra över mina inlägg hit. Just nu ekar det ju lite tomt här men så får det helt enkelt vara tills jag får ordning på allt. Som tur är så fick jag med mitt domän hit och de som hittat min blogg via saraabrahamsson.nu kan fortfarande göra det så det är ju en positiv sak. Nu har ju inte jag tusentals läsare men det är ju trevligt om de man har kan hitta en utan problem.
 
Liksom livet så kommer även bloggen att förändras, eller ja, utvecklas en del. Jag har varit ganska rörig i mitt innehåll under min tid med bloggandet och oftast har känslorna fått styrka vilket har varit på både gott och ont. Många har skrivit till mig att jag har hjälpt dem genom åren med deras mående genom att vara ärlig med mitt och sånt betyder verkligen massor för mig. För jag vet att jag inte kan hjälpa alla men om jag kan hjälpa någon så har jag gjort något bra. Jag kommer dock inte vara lika öppen med mitt liv som jag varit innan men jag kommer fortfarande att vara personlig till en viss gräns. Jag vill att min blogg ska vara en plats där jag mår bra och jag vill fylla den med inlägg som kommer hjälpa mig de dagar då det känns tufft. Jag kommer fokusera en hel del på hela hälsan så det blir tips, trix, recept, framgångar/motgångar, tankar, inspiration och motivation både för min egna del men även för andra som kanske gör liknande resa och behöver en liten knuff i rätt riktning, som en digital kompis ungefär. Det kommer bli lite smått och gott från vardagen också men det stora fokuset kommer vara hälsan. Det blir som en dagbok om resan mot ett bättre mående och allt som hör till helt enkelt.
 
Nu ska jag strax iväg för att hämta paket, sen måste jag handla inför helgen också. Typiskt mig att alltid fixa sånt i sista stund men det kommer bli bra ändå. Ta hand om er så hörs vi snart igen!