Välkommen hem lille (s)katt!

Igårkväll fick jag hjälp att överraska min dotter med en alldeles egen liten kattunge och det har gosats nonstop sedan dess. Jag som inte ens ville ha någon katt har fallit pladask för de lille skrället. Det blev lite stressigt att få ihop allt eftersom det gick så fort allting men med hjälp av en vän som hade saker kvar efter sin förra katt så ordnade det sig och när kattungen anlände så höll min dotter på att explodera av lycka. Hon har tjatat om en katt så länge som jag kan minnas men det har inte blivit av eftersom jag tyckt att vi har tillräckligt med djur, vi hade en som var allergisk här (men inte längre) och våran ena hund är inte så förtjust i katter.
 
Men nu blev det en liten kattunge här hemma och hittills har det gått bra och natten var den mysigaste på länge. Det är något väldigt mysigt med en katt som kurrar och jag kände mig väldigt avslappnad och lugn. Den började mjaua var tredje timme ungefär och då fick den gå på toa sen la vi oss igen, så den verkar vara rumsren hittills. Vi får vänja hundarna med katten långsamt och vi hoppas på att det kommer bli bra snart för det är ju som sagt lite sisådär med våran ena hund. Men jag ger inte upp!
 
Och självklart, precis som med alla andra djur här hemma, så är det något som är annorlunda med kattungen. Den föddes med en kort och krokig svans. Så japp, den passar in perfekt här i vårt hem med krokiga och annorlunda djur. Och min dotter, hon är så lycklig nu när hon har ett alldeles eget litet djur att ta hand om. Hon är så snäll och försiktigt med lille kissen, det är så roligt att se vilken enorm kärlek för djur den lilla tjejen har inom sig.
 
Så, här har ni lille kattungen, världens goaste lille kisse.
 
#1 - Amanda

Nej men gud vad söt jag var och hälsade på min kattunge som kommer till mej i september din va ju så söt :)

#2 - Therese

Men så mysigt med en liten kattunge, förstår att ser gosats massor nu och kommer göra framöver. Inte heller en kattperson men det är himla mysigt när de är små och mjuka och lekfulla

#3 - Jennysvardag

Man fastnar väldigt lätt för dom små kattungarna även fast man egentligen inte vill ha. Vilken rolig och bra överraskning som hon fick :)

#4 - corksystyle

Roligt att dottern fått en egen kattunge. Den är ju så söt så man smälter. Minns själv hur söta kattungar kan vara. Hoppas det fungerar med hunden sen. Bilden på ena hunden och kattungen är ju helt klockren.

#5 - Yela

Stort grattis till er nya familjemedlem! Katter är verkligen helt fantastiska djur. Vi har 2 stycken som är som mina små barn haha. Supersöt! 🤗

#6 - Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv

Men så mysigt med kattunge, så är det ju som du skriver man faller ju för dem oavsett man vill eller ej. Men så är det det ju bebisar. Finns en anledning till att naturen gjort dem söta tänker jag.

#7 - Michelle

Men va myssigt med en little kisse. Djur är ju det bästa och finaste som finns :)

#8 - Hannas krypin

Åh, drömmen ju. Min dotter skulle älska att ya en liten kattunge. Det är hennes absoluta favoritdjur. Kan tänka mig att det blev mycket gos.