Välj rätt och välj dig

Om du lämnat ett förhållande fast du fortfarande älskar personen pågrund av att du blev sårad, besviken och ledsen mer än du kände dig lycklig, då har du tagit ett beslut som är baserat på vad du förtjänar och inte vad du vill ha. Det är bra. Du har visat dig själv kärlek och respekt vilket man tyvärr glömmer bort att ge sig själv ibland. Och det är okej att du känner dig ledsen över beslutet fast det var rätt sak att göra för ibland måste vi ta dessa beslut som vi vet kommer att göra fruktansvärt ont i hjärtat men göra gott för själen och i det långa loppet kommer du vara tacksam för hur det blev. Det är okej att sörja fast det var ditt beslut och det är okej att vara ledsen för det gör ont att gå vidare när man egentligen inte ville det för man hoppades på en förändring in i det sista. Det är okej att sörja något som man kanske spenderade flera år på och som sedan slutade med ingenting. Det är okej att vara ledsen, arg, sårad, besviken osv. För det kommer en dag då allting faller på plats och då kommer du se att det var rätt beslut. Lev inte ditt liv halvdant och olycklig när det finns så många möjligheter och chanser till lycka. Vänta inte på en förändring som aldrig kommer utan var själv den förändringen. Vänta inte på rätt tillfälle för det vet vi redan att rätt tillfälle aldrig kommer. Våga ta steget, hur jobbigt det än är så kan det bli det bästa du någonsin gjort. Våga sätta dig själv först för du är värd det bästa och inget mindre än så. Om du bara lever en gång, varför ska du då leva olycklig? Välj rätt och välj dig.
 
 
 
Oj, nu blev det en väldigt speciell inledning på detta inlägg men det är som vanligt. Jag börjar babbla och sen är det igång, går inte att få stopp på. Men iaf, imorgon är det söndag och på tisdag börjar barnen skolan igen efter ett väldigt kort sommarlov. Jag ska tillbaka till mina rutiner igen och på ett sätt är jag glad att det är min "barnlediga" vecka så det inte gör så mycket om det sker något misstag här och där. Det blir lite mer intensivt veckan efter när jag har dottern som ska upp, äta frukost och sen iväg, vara i skolan ett par timmar och sen hämtas. Då måste man passa tider och kan t ex inte vara ute i skogen hela dagen. Så det är nu jag börjar mer ordentligt med gymmandet och får igång den rutinen igen. Mina långturer i skogen flyttas från mitt i veckan till helgen istället och det blir fokus på familjen, styrkan och jobbet under vardagarna. Nu har vi varit lediga och levt loppan alldeles för länge här, haha!
 
Det går fortsatt bra med allting här hemma, det är häftig att se vilket band min dotter har fått med sin lilla kattunge. Den följer henne överallt och om hon går på toa utan honom skriker han efter henne tills hon kommer ut därifrån igen. Imorse höll skrället igång från tio i fyra tills kvart över fem ungefär och då undrade jag lite vad jag hade gjort med mitt liv men han är värd det. Hundarna har fått hälsa lite då och då på plutten, det går bättre för varje gång och jag hoppas att de snart kommer kunna vara i samma rum utan problem. Det kommer ta tid men jag har tålamod.
 
Jag ska fortsätta här hemma nu, har en del som ska fixas inför hösten. Jag vill ha ett ordentligt kontor där jag kan sitta och jobba ostört så blir lite pyssel med rummen här hemma nu.
Jag hoppas allt är bra med er och att ni har en toppen helg!
Ta hand om er!
#1 - corksystyle

Håller helt med dig att man ska välja sig själv. Ja att ha kattunge kan vara mindre roligt men som du skriver är han värd det. Han kommer ju inte vara kattunge hela livet. Det där att man inte får gå på toa själv när man har katt känner jag igen.

#2 - Amanda

Helt rätt det du skriver helt klart ska man välja sej själv i första hand och välja rätt kattungar är väekligen roliga längtat efter min

#3 - Mirre

Det är jättesvårt att ta sig ur ett förhållande som man kanske egentligen inte helt vill men som man faktiskt måste för att man inte mår bra i det. Man kanske stött och blött och försökt att få det att fungera, men man efter tidens gång ser att det inte fungerar och då kanske man får komma till det beslutet du skriver. Det är starkt och modigt gjort för i långa loppet är det en själv som måste må bra.

#4 - Jessifri85

Ja, så ska det absolut vara. Om man inte kan vara sig själv eller mår bra i ett förhållande så ska man lämna även om det svider Rejält i hjärtat. Man man ska tänka på sig själv.

Ja, det känns vemodigt att sommaren börjar lida mot sitt slut. Jag fattar inte vad sommaren tog vägen! Men så är det varje år 🙂. Samtidigt skönt att få rutiner igen. Det blir vardag igen.
Kul att din dotter & katten funkar bra ihop 🙂👍.
Ny saker tar tid på olika sätt.

Ha en fin dag! 🌼🌿

#5 - Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv

Så härligt att planera för kontoret. Har du hennakontor eller är det på jobbet du gillar att fixa sådant. Skulle egentligen också vilja ha mer sånt hemma.

#6 - Amanda

Jag tror det är bra med rutiner ibland så det låter bra att komma igång med rutinerna igen. Fast jag håller med, det är skönt att kunna släppa på rutinerna. Och ge inte upp, jag tror absolut att katten och hundarna kommer kunna vara i samma rum :)