Förstörelse och Återfödelse

Det blev en riktigt bra kväll igår med en fin kvällspromenad och himlen bjöd på en stor röd fullmåne, blodmåne, vilket symboliserar självutforskning, förstörelse och återfödelse. Människan är ganska splittrad när det gäller blodmånen och vissa tycker att det är ett gott tecken medans andra ser det som ett dåligt omen. Men efter vad jag läst så är blodmånen den perfekta representationen av både och. Jag såg det som ett gott tecken igår, att nu börjar mitt nya kapitel på riktigt. Jag avslutar mina gamla kapitel helt och vänder blad för att utforska något nytt. Jag har åkt samma karusell alldeles för länge och nu har jag insett att det aldrig kommer ske en förändring utan det går bara runt och runt, varv efter varv, så jag kliver av och känner faktiskt att det är rätt val att göra. Ibland måste man tänka på sig själv och det valde jag att göra nu. Förändringar behövs och förändringar kommer.
 
Om en månad ungefär så blir jag trettiofem och jag har gjort upp med en tjejkompis att vi ska ut i Karlskoga och ha kul då. Jag vill kunna slappna av och glömma allt som varit senaste tiden så ser verkligen fram emot en kväll med någon jag tycker om. Inget drama, inga bekymmer utan bara två tokiga tjejer på stan. Haha! Jag ser verkligen fram emot att göra mig iordning, tagga till bra musik och sen att få skratta massor. Det behövs och jag är så glad att jag får göra det med just henne för det var alldeles för längesen vi sågs nu. Jag blir helt glad nu bara jag tänker på det! Är det inte september snart?
 
Jag och barnen ska ut i skogen och plocka blåbär snart. Vi har fortfarande inte invigt min bärplockare som jag köpte för någon vecka sedan och nu är det dags. Äldsta grabben vill ha lingon så får se om de är redo att plockas. Dottern är nöjd bara hon får springa runt och äta blåbär tills hon blir svart i munnen. Mellansonen är iväg för att spela basket så det blir bara jag och två av tre men så blir det ibland.
 
Nu blir det lite mellanmål och sen ska vi dra.
Jag hoppas att ni alla får en fin onsdag.
Ta hand om er!
 
#1 - Yela

Åh kvällspromenader älskar jag, tycker helt klart det är dom bästa promenaderna. Speciellt på sommaren! Härligt att komma ut & plocka blåbär i skogen också 🤗

#2 - anncia

Så roligt med lite skogsaktiviteter! Jag tog med mig mina fyra barn och vår valp till skogen häromdagen. De älskade det. Och jag är helt säker på att ni med hade en underbar dag i skogen. :D Kram

#3 - Mirre

Skriv din bloggadress till blogg.se i början innan domänen känner av rätt för andra följare, för det är det som är problemet tror jag att vi bara ser nouw främst, datorn behöver rensa sig från coockies osv. Jag testade från annan webbläsare då går det.

Gött och plocka blåbär och så fint att ni ska ut och göra Karlskoga då när du fyller 35 =D

#4 - Anonym

Man behöver verkligen få komma ut och få skratta. Alldeles för sällan nu för tiden.

#5 - Amanda

Vad härligt med lite blåbärs blovkning ♥️ ditt mellan mål ser så gott ut

#6 - corkystyle

Jag själv har aldrig sett en blodmåne i verkligheten då jag brukar sova medan den är framme. Det låter bra att du kan avsluta ett kapitel och vända blad för att börja på ett nytt. Det låter roligt att du ska ut med en vän när du fyller år. Får säga grattis i förskott! Ta hand om dig!

#7 - Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv

Så trevligt det låter. Man ska unna sig att gå ut och röra sig på annat sätt än hemma ibland det mår man verkligen bra av. Låter så gulligt där med dottern också.