Älskat varje minut

Tjoho, då var det slut på första veckan efter sommarlovet och imorgon är det dags för vecka två. Den första veckan gick riktigt bra faktiskt. Jag har kommit över tiotusen steg varje dag, jag har gått till gymmet fem gånger och jag har gjort saker som jag aldrig gjort förut och det känns toppen att utmana sig själv lite. Jag känner mig nykär i livet, energin har varit jämn och jag hoppas på att nästa vecka får fortsätta lika bra. Jag har träffat nya människor, pratat om intressanta saker och lärt mig massor om sånt som jag inte visste ett smack om förut. Jag har skrattat, dansat och hittat nya intressen. Det har varit mycket information, känslor och prövningar men jag har älskat varje minut av det för det känns som jag har utvecklats till det bättre på så många sätt. Jag är mycket gladare, tryggare och lugnare i mig själv nu, jag har saknat den känslan och det är så skönt att vara där igen.
 
Det känns så overkligt att jag fyller trettiofem om en månad. Jag känner mig inte alls som trettiofem och vågar påstå att jag inte ser ut att vara det heller för det är ju ingen trettiofemåring jag ser när jag tittar mig i spegeln. Men det är så det är enligt mitt pass och jag antar att jag får lita på det då. För mig känns det ganska stort att fylla trettiofem och även om jag varit vuxen ganska länge så är det inte förrän nu som jag känner att jag verkligen är där. Är kanske på tiden med tanke på att jag har en son som är arton men iaf. Jag är på en plats i livet då jag känner mig nöjd. Jag har mina barn, jag har mina djur, vi har ett hem och allt vi behöver. Och jag behöver ärligt talat inte mer än så. Förutom en partner då som man kan dela vardagen med, men det kommer ordna sig det också för jag är inte klar med kärleken, inte på långa vägar.
 
Nu är det dags för mig att avsluta. Jag ska upp tidigt imorgon och klockan börjar redan bli för mycket. Jag hoppas att ni alla haft en bra helg och att ni får en bra start på veckan.
Ta hand om er!